top of page

Welke zaal wilt u huren? U mag ook meerdere zalen huren. Wij kunnen zaal de Beuk en zaal Prunus samenvoegen door de mobiele tussenwand te verwijderen. Bij verhuur is inbegrepen: grote koelkast, keuken inclusief alle apparatuur zoals: magnetron, kookplaten, airfryer, koffiezet machines, professionele vaatwasser, allerlei bestek, borden, koppen, glazen, serveerbladen, soepkoppen en nog veel meer.

 

Beheer/ondersteuning is verplicht bij een zaalhuur en kost € 60.00 per beheerder, bij grote partijen zetten wij twee beheerders in. Voor particuliere verhuur moet er contant worden betaald op de dag van de verhuur. De maximale huurtijd is tot 22.00 uur. Om 23.00 uur moet alles schoon en weer leeg zijn om af te sluiten. Bij niet schoon en netjes achterlaten zullen wij de schoonmaakkosten achteraf in rekening brengen.

 

Verder is het verboden sterke drank, zoals, rum, whisky enz. mee te nemen en te nuttigen in het Wijkcentrum. Ook zijn drugs ten strengste verboden om te gebruiken in en rondom het Wijkcentrum. Harde en luide muziek is niet mogelijk ook een DJ met eigen apparatuur is niet gewenst in ons Wijkcentrum. Omdat wij om ons heen woningen zijn en deze bewoners hebben hier last van.

Huisregels de Berk

Regels m.b.t. zaalhuur

thumbnail_IMG_2367.jpg
thumbnail_IMG_2365.jpg
thumbnail_IMG_2044.jpg
bottom of page