UPDATES // MEDEDELINGEN

Zaterdag 10 december organiseren wij een gezellige busreis naar de Kerstmarkt in Oldenburg, Duitsland voor senioren. Kosten slechts € 10.00 per persoon. Voor meer informatie bel met Wijkcentrum de Berk: 050 - 577 06 01.

Wil jij ook een activiteit opstarten of wil je graag meedoen? Laat het ons weten of schrijf je in voor een activiteit: www.wijkcentrumdeberk.nl/contactElke maandagmorgen is er een koffie/thee inloop voor gevluchte Oekraïners.
Elke vrijdagmorgen is koffie/thee inloop voor bewoners, koffie en thee is gratis.


LET OP! De eerstvolgende Bingo is op vrijdag 28 januari 2023!!

Meer informatie over het huren van een zaal? Bel met: 06 - 470 734 34 of stuur een
mail naar: zaalhuurdeberk@outlook.com

Meisje maakt foto

WIJ KUNNEN NOG CURSISTEN PLAATSEN VOOR DE SPAANSE LES.
ER ZIJN DIVERSE NIVEAUS.

Het witte dorp

WIJ ZOEKEN MET ENIGE SPOED EEN VOORZITTER & EEN PENNINGMEESTER...

WIJ ZOEKEN CONTACT MET NIEUWE CREATIEVE DOCENTEN,
OF WEET JIJ IEMAND? LAAT HET ONS WETEN!

In ons wijkcentrum organiseren wij diverse activiteiten voor volwassenen van alle leeftijden! Ook kunt u bij ons een zaal huren voor vergaderingen, presentaties, lezingen of verjaardagen. Informeer gerust naar de mogelijkheden! Heeft u misschien een leuk idee of een suggestie voor ons? Laat het ons weten!
Direct een vraag? 050 - 577 06 01

Wilt u bij ons wijkcentrum een zaal huren? Dat kan! Alle kinderfeestjes, presentaties, congressen, lezingen en andere activiteiten zijn welkom. Wij verhuren twee zalen. Tussen beide zalen zit een mobiele tussenwand die kan worden weggehaald waardoor een nog grotere ruimte ontstaat. Wij vragen € 20.- per uur voor een zaal.
 

Voor bedrijven en andere commerciële organisaties rekenen wij een ander tarief. Ook een lunch kunnen wij verzorgen.

Voor particuliere evenementen, hebben wij geen bar afname, dus u moet zelf voor uw drinken en eten zorgen. Bij een verhuur kunt u gebruik maken van onze complete keuken. Daarin vindt u onder andere kookplaten, een professionele vaatwasser, bestek, serviesgoed, een magnetron en een airfryer. Beheer en toezicht is verplicht en kost € 60.- per beheerder, bij grote partijen komen er twee beheerders.

Voor het reserveren van een zaal vult u het zaalformulier in.